Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
   
Dom starejših Šentjur

Aktualno

Izjava za javnost - 28. 1. 2021

Dragi svojci in prijatelji naših stanovalcev,

z velikim veseljem in olajšanjem vam sporočamo, da smo v našem domu v torek, 26. januarja, zaprli t. i. rdečo cono, saj med stanovalci in zaposlenimi nimamo več okužb. Gre za trenutek, ki smo ga nestrpno pričakovali, saj nam bo omogočil, da se življenje v našem domu postopoma, korak za korakom, normalizira in vrne v bolj mirne in prijetne čase.

V našem domu smo dolgo, vse do lanskega 23. oktobra, uspešno preprečevali vdor virusa, po zabeleženih prvih okužbah pa je sledilo izjemno zahtevno obdobje za vse – za naše stanovalce in njihove bližnje ter zaposlene. Vsem se ob tej priložnosti iskreno zahvaljujem za vso podporo, razumevanje in pomoč. Posebej se zahvaljujem zaposlenim, ki so v skrbi za zdravje in počutje stanovalk in stanovalcev pokazali veliko požrtvovalnost, odgovornost in strokovnost ter potrebe naših stanovalcev postavljali pred svoje in svojih bližnjih. Iskrena hvala županu mag. Marku Diaciju, Zdravstvenemu domu Šentjur, Prostovoljnemu gasilskemu društvu Šentjur, Rdečemu križu Šentjur, Civilni zaščiti Šentjur, Osnovni šoli Frana Malgaja Šentjur in vsem prostovoljcem ter organizacijam, ki ste hodili z nami po tej negotovi poti. Nekaj utrinkov smo skušali objavljati na našem socialnem omrežju, ogromno pa je bilo tudi drugih dejanj, besed, sporočil, da smo vedeli, da nismo sami. Iskrena hvala vsem.

   
« nazaj

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

Izjava za javnost - 1. 4. 2021

Dragi svojci in prijatelji naših stanovalcev!

Ob ponovnem zapiranju javnega življenja v Sloveniji vas obveščamo, da bomo tudi v tem obdobju omogočali obiske naših stanovalcev, seveda ob doslednem upoštevanju vseh predpisanih preventivnih ukrepov.

Kot že doslej vas prosimo, da obisk, če je to le mogoče, napoveste v naprej. Pred obiskom je treba izpolniti epidemiološki obrazec in si razkužiti roke, med njim pa vseskozi vzdrževati ustrezno varnostno razdaljo in uporabljati masko. Zaradi  zagotavljanja ustrezne varnostne razdalje vam svetujemo, da na obisk pride le ena ali največ dve zdravi osebi, ki v zadnjih štirinajstih dneh niso bile v stiku z obolelimi.

» podrobnejše