Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
   
Dom starejših Šentjur

Aktualno

Izjava za javnost - 6. 11. 2020

Dragi svojci in prijatelji Doma starejših Šentjur,

obveščamo vas, da imamo v domu skupno štiri stanovalce pri katerih je bila potrjena okužba s koronavirusom. Vsi so nameščeni v t. i. rdeči coni, saj se počutijo dobro in ne potrebujejo bolnišničnega zdravljenja.

Prav tako imamo potrjeno okužbo s koronavirusom pri skupno treh zaposlenih. Ena zaposlena je bila nazadnje na delovnem mestu v nedeljo, 1.11.2020, dve pa sta bili napoteni v samoizolacijo že prej. 

Hkrati smo se odločili za preventivno testiranje vseh zaposlenih. Pri večini smo testiranje že izvedli in prejeli obvestilo, da so bili vsi testi negativni, na rezultate pri manjšem številu odvzetih brisov pa še čakamo.


   
« nazaj

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

Izjava za javnost - 1. 4. 2021

Dragi svojci in prijatelji naših stanovalcev!

Ob ponovnem zapiranju javnega življenja v Sloveniji vas obveščamo, da bomo tudi v tem obdobju omogočali obiske naših stanovalcev, seveda ob doslednem upoštevanju vseh predpisanih preventivnih ukrepov.

Kot že doslej vas prosimo, da obisk, če je to le mogoče, napoveste v naprej. Pred obiskom je treba izpolniti epidemiološki obrazec in si razkužiti roke, med njim pa vseskozi vzdrževati ustrezno varnostno razdaljo in uporabljati masko. Zaradi  zagotavljanja ustrezne varnostne razdalje vam svetujemo, da na obisk pride le ena ali največ dve zdravi osebi, ki v zadnjih štirinajstih dneh niso bile v stiku z obolelimi.

» podrobnejše