Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
   
Dom starejših Šentjur

Aktualno

Obvestilo za svojce in prijatelje Doma starejših Šentjur - 16. 7. 2020

Spoštovani svojci in prijatelji Doma starejših Šentjur,

V imenu vseh zaposlenih v Domu starejših Šentjur se vam zahvaljujem za dosedanje sodelovanje pri izvajanju ukrepov zaščite pred širjenjem obolenj Covid-19. Zavedam se, da so ukrepi včasih zelo strogi in jih je težko upoštevati, za nas pa tudi težko izvajati saj moramo upoštevati vse zakone, uredbe, pravilnike, smernice in navodila, hkrati pa tudi mi razmišljamo s srcem in verjemite, dostikrat nam je zelo težko.

Skupaj pa smo vendarle zmogli učinkovit boj v prvem valu, s pomočjo velike potrpežljivosti in razumevanja na strani vaših najdražjih ter s pomočjo vašega razumevanja in spodbud, ki jih ni bilo malo v času epidemije in zdaj v novih negotovih časih. Iskrena vam hvala za to.


Sporočam vam, da smo v Domu zdravi in da se stanovalci dobro počutijo. Za stanovalke in stanovalce je dobro poskrbljeno in aktivnosti znotraj doma potekajo nemoteno.

Na tem mestu seveda velika hvala in pohvala tudi za vse zaposlene, ki ves čas skupaj z vami nosijo veliko breme odgovornosti in skrbi za ohranjanje zdravja, dobrega počutja in povezanosti.

CELOTNO OBVESTILO (KLIK)

   
« nazaj

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

Izjava za javnost - 1. 4. 2021

Dragi svojci in prijatelji naših stanovalcev!

Ob ponovnem zapiranju javnega življenja v Sloveniji vas obveščamo, da bomo tudi v tem obdobju omogočali obiske naših stanovalcev, seveda ob doslednem upoštevanju vseh predpisanih preventivnih ukrepov.

Kot že doslej vas prosimo, da obisk, če je to le mogoče, napoveste v naprej. Pred obiskom je treba izpolniti epidemiološki obrazec in si razkužiti roke, med njim pa vseskozi vzdrževati ustrezno varnostno razdaljo in uporabljati masko. Zaradi  zagotavljanja ustrezne varnostne razdalje vam svetujemo, da na obisk pride le ena ali največ dve zdravi osebi, ki v zadnjih štirinajstih dneh niso bile v stiku z obolelimi.

» podrobnejše