Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
   
Dom starejših Šentjur

Aktualno

Poseben dan - 100 let naše stanovalke

26. februar doživimo, če nam je dano, vsako leto. Le eden pa je tisti 26. februar, ko dopolniš častitljivih sto let. Gospa Zofka Kincl, naša stanovalka, gospa z veliko začetnico, šentjurčanka po rodu, bogati naša življenja s svojo karizmo, dobrovoljnostjo in optimizmom že 17 let. V krogu svojih domačih, zaposlenih Doma, župana Občine Šentjur ter predstavnikov lokalne Zveze borcev, je praznovala v Hiši, v Domu starejših Šentjur. Stiskom rok in lepim željam se je pridružilo obujanje spominov iz preteklosti, ki nam jih je sproti natrosila ga. Kincl. Dejala je, da se v Domu starejših Šentjur čudovito počuti – ima vse, kar potrebuje. V Domu še vedno, kljub letom, skrbi za domsko knjižnico, sodeluje v literarni skupini, je aktivna članica pogovorne skupine Korenine, v domačem okolju je bila članica skupine Vrtnica, nastopa v domskih prireditvah, recitalih…. Vsak dan trenira duha in telo – telo z razgibavanjem, duha s prebiranjem knjig, potopisov, izvaja lastne kognitivne treninge. Hčerki Sonja in Teja jo radi obiskujeta, sta z njo v rednih stikih. Delček njenega sto let trajajočega življenja smo tudi mi, zato ji z velikim navdušenjem še enkrat iskreno in iz srca v imenu vseh zaposlenih Doma starejših Šentjur še enkrat voščimo: še na mnoga zdrava in zadovoljna leta, gospa Zofka!   
« nazaj

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

Izjava za javnost - 1. 4. 2021

Dragi svojci in prijatelji naših stanovalcev!

Ob ponovnem zapiranju javnega življenja v Sloveniji vas obveščamo, da bomo tudi v tem obdobju omogočali obiske naših stanovalcev, seveda ob doslednem upoštevanju vseh predpisanih preventivnih ukrepov.

Kot že doslej vas prosimo, da obisk, če je to le mogoče, napoveste v naprej. Pred obiskom je treba izpolniti epidemiološki obrazec in si razkužiti roke, med njim pa vseskozi vzdrževati ustrezno varnostno razdaljo in uporabljati masko. Zaradi  zagotavljanja ustrezne varnostne razdalje vam svetujemo, da na obisk pride le ena ali največ dve zdravi osebi, ki v zadnjih štirinajstih dneh niso bile v stiku z obolelimi.

» podrobnejše