Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
   
Dom starejših Šentjur

Aktualno

Demenca med nami – modul strokovna javnost (10. - 12. 9. 2018) - napoved in vabilo


Spoštovani,

Po poletnem premoru vas v projektu Demenca med nami vabimo na obnovitveno predavanje v modulu za STROKOVNO JAVNOST, ki bo potekalo od 10. 9. 2018 - 12. 9. 2018 v prostorih Doma starejših Šentjur.

Teme in predavatelji so pripravljeni, možnosti za nadgradnjo znanj neskončne. Po pregledu anket ob izvedbah posameznih modulov smo namreč oblikovali takšen program, ki bi vsem udeležencem ponudil tisto, kar najbolj potrebujemo in nas tudi najbolj zanima.

 

Prvi dan bomo imeli možnost sodelovanja v predavanju in  delavnici (interkativno), zato udeležence vabimo, da pripravijo tudi svoj lasten primer, s katerim se soočajo v praksi, pa nanj še niso ustrezno odreagirali. Na dileme in vprašanja bo namreč odgovarjal asist. dr. Vid Vanja Vodušek, univ. dipl. psih, spec. klinične psihologije, z izkušnjami na področju gerontopsihiatrije.

Spoznali bomo novo uspešno metodo za delo z obolelimi z demenco – metodo Montessori.

Družili se bomo z izjemnim dr. Robertom Oravczem, ki ima dolgoletne izkušnje na področju dela z obolelimi z demenco. Prof. dr. Matej Tušak nas bo nadgradil v skrbi zase na področju soočanja s stresom. Poskrbeli  bomo za učinkovito združevanje strokovnih znanj z delom na sebi in prisluhnili dr. Francu Giderju. Na koncu pa bo sledil še odličen zaključek s prof. dr. Zvezdanom Pirtoškom, ki mu vedno znova z velikim navdušenjem prisluhnemo.

 

Prijave sprejemamo do 7. 9. 2018 oz. do zapolnitve prostih mest na e-naslov: socialna.sluzba1@dom-sentjur.si.

 

Vabimo vas k udeležbi, predavanja in delavnice so BREZPLAČNE.

Program na tej povezavi (klik).


Projekt sofinancira Ministrstvo za zdravje.


» podrobnejše