Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
   
Dom starejših Šentjur

Utrinki

Nastop citrark Jasmine Levičar in Domski pevski zbor Večno mladi

Danes nas je pričakalo lepo sončno vreme, ko smo že zjutraj s stanovalci in zaposlenimi doma starejših Šentjur stopili skupaj in pripravili v Atriju Doma lep ambient za sladoledni piknik za stanovalce našega Doma. Ob prijetni spremljavi glasbe in zvokih kitare cenjenega g. Slavka MARŠA, ki že nekaj let pridno kot prostovoljec obiskuje našo Hišo, se je tudi tokrat odzval našemu povabilu. Zapel in zaigral nam je nekaj čudovitih slovenskih pesmi, katerega petju so se pridružili tudi stanovalci Doma Šentjur. Stanovalci so imeli možnost izbrati med ledeno kavo z ali brez ruma, kavo s smetano ali sladoledom z ali brez smetane. Vsi pa so uživali ob različnih, skrbno pripravljenih posladkih, s katerimi smo razveselili tudi nekaj tistih stanovalcev, ki se zaradi svojih zdravstvenih težav piknika niso mogli udeležiti. Bilo je lepo, prijazno in veselo.

   
« nazaj

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

Novinarska konferenca ob zaključku projekta Demenca med nami

V Domu starejših Šentjur je v torek 6.11.2018 potekala novinarska konferenca ob zaključku izjemno uspešnega in v lokalno okolje usmerjenega projekta Demenca med nami – programa izobraževanja in osveščanja za obvladovanje demence. Projekt je izvajal Dom starejših Šentjur skupaj s konzorcijskimi partnerji: Splošno bolnišnico Celje, Zdravstvenim domom Celje, Centrom za socialno delo Enota Šentjur pri Celju, Društvom upokojencev Šentjur, Spominčico Šentjur, Zdravstvenim domom Šentjur in Šmarje pri Jelšah ter Pegazovim domom Rogaška Slatina.

Projekt, ki je potekal od poletja 2017 do novembra 2018, so vsi partnerji označili kot izjemno uspešen in učinkovit, saj ga je v obeh modulih (za strokovno in za laično javnost) obiskalo nekaj manj kot 1500 udeležencev. V modulu za strokovno javnost je bilo izvedenih 32 predavanj in 17 delavnic, pri izvedbi je sodelovalo 31 različnih predavateljev, strokovnjakov. V modulu za laično javnost pa je bilo izvedenih 26 predavanj in 9 delavnic, ki jih je izvedlo 34 različnih predavateljev, strokovnjakov. 

» podrobnejše