Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
   
Dom starejših Šentjur

Pozdrav direktorice

Da začutimo toplino svojega doma ni dovolj samo hiša sama s svojimi zidovi. Za to je potrebno mnogo več. Dom lahko definirajo edino ljudje.

Tudi v Dom starejših Šentjur se zelo zavedamo pomena besede dom in trudimo se, da to naše poslanstvo in ne zgolj poklic, opravljamo s tolikšno mero pozornosti in posluha, da skupaj s stanovalci resnično soustvarjamo dom. Zavedamo se pomena kakovosti storitev ter nenehnega razvoja in to vpletamo v naš vsakdan.

V življenju vsakega človeka je povezovanje nujno. Vsi težimo k stikom, h komunikaciji, k bližini. Tudi z našim Domom je tako. Želimo biti blizu vas in radi smo v stiku z vami. Zato vedno znova iščemo nove priložnosti povezovanja in krepitve odnosov. Skupaj soustvarjamo prireditve, aktivnosti, kjer se stanovalci in zaposleni ter svojci lahko družimo in pletemo med seboj pristnejše vezi.

Težimo tudi k drugim oblikam povezovanja, zato smo toliko bolj veseli, da ste obiskali našo spletno stran. Želeli smo, da vas stran prijazno nagovori, predvsem pa, da vam ponudimo informacije, ki jih potrebujete ter da smo v stiku z vami. Lahko se vpišete v knjigo gostov, kjer si boste zagotovili, da boste prvi med prejemniki novih informacij. Ravno tako so vam na voljo postopki sprejema, predstavitve služb, vse aktualnosti v domu, vključno s ceniki, tedenski jedilniki ter celotna ponudba Doma starejših Šentjur in še mnoge druge koristne informacije. Ponudili smo vam galerijo utrinkov iz Doma, kjer boste lahko spremljali domsko dogajanje.

Dom starejših Šentjur ni samo zbirališče modrosti, ki jo prinesejo zlata leta in lepe barve jeseni življenja, ampak tudi mozaik življenja, medgeneracijskega sožitja, mladostne zagnanosti ter interaktivnega zanosa, predvsem pa preživljanja kvalitetne starosti. Pa obilo užitkov pri našem povezovanju!


Vesna V. Razboršek, direktorica

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

Sporočamo, da je od 23. 12. 2021 naprej, v veljavi Odloka o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Uradni list RS, št. 201/21), ki spreminja Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Uradni list RS, št. 174/21, 177/21, 185/21, 190/21, 197/21 in 200/21).

» podrobnejše