Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
   
Dom starejših Šentjur

Aktualno

Obvestilo za svojce in prijatelje Doma starejših Šentjur - 16. 7. 2020

Spoštovani svojci in prijatelji Doma starejših Šentjur,

V imenu vseh zaposlenih v Domu starejših Šentjur se vam zahvaljujem za dosedanje sodelovanje pri izvajanju ukrepov zaščite pred širjenjem obolenj Covid-19. Zavedam se, da so ukrepi včasih zelo strogi in jih je težko upoštevati, za nas pa tudi težko izvajati saj moramo upoštevati vse zakone, uredbe, pravilnike, smernice in navodila, hkrati pa tudi mi razmišljamo s srcem in verjemite, dostikrat nam je zelo težko.

Skupaj pa smo vendarle zmogli učinkovit boj v prvem valu, s pomočjo velike potrpežljivosti in razumevanja na strani vaših najdražjih ter s pomočjo vašega razumevanja in spodbud, ki jih ni bilo malo v času epidemije in zdaj v novih negotovih časih. Iskrena vam hvala za to.


Sporočam vam, da smo v Domu zdravi in da se stanovalci dobro počutijo. Za stanovalke in stanovalce je dobro poskrbljeno in aktivnosti znotraj doma potekajo nemoteno.

Na tem mestu seveda velika hvala in pohvala tudi za vse zaposlene, ki ves čas skupaj z vami nosijo veliko breme odgovornosti in skrbi za ohranjanje zdravja, dobrega počutja in povezanosti.

CELOTNO OBVESTILO (KLIK)

   
« nazaj

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

Dragi svojci in prijatelji Doma starejših Šentjur,

obveščamo vas, da smo bili danes s strani NIJZ-ja obveščeni, da je bila pri našem stanovalcu, pri katerem smo po vrnitvi iz bolnišnice preventivno opravili odvzem brisa, potrjena okužba s koronavirusom. Stanovalca smo ob vrnitvi v dom namestili v t. i. sivo cono, kjer ni imel stika z drugimi stanovalci, zanj pa je skrbela ločena ekipa zaposlenih. Po oceni epidemiološke službe ni prišlo do tveganja za nadaljnje širjenje okužbe med stanovalci.

  

Vsi stanovalci, vključno s stanovalcem, pri katerem je bil test pozitiven, se počutijo dobro in ne kažejo nobenih znakov okužbe. O kakršnikoli spremembi njihovega zdravstvenega stanja vas bomo seveda nemudoma obvestili.

» podrobnejše