Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
   
Dom starejših Šentjur

Aktualno

Na natečaj za naziv SUPER SENIOR smo prijavili zakonca PREKUPEC, gospo Pavlo in gospoda Josipa, ki sta nam prijazno dovolila deliti delček njune življenjske zgodbe za potrebe natečaja

SPOŠTOVANI STANOVALCI IN STANOVALKE, SPOŠTOVANI SVOJCI, SPOŠTOVANI ZAPOSLENI !

 

Letošnje leto ponovno sodelujemo v natečaju časopisne hiše Delo, našega ministrstva ter Skupnosti socialnih zavodov Slovenije, in sicer v natečaju SUPER SENIOR. Na natečaj za naziv SUPER SENIOR smo prijavili zakonca PREKUPEC, gospo Pavlo in gospoda Josipa, ki sta nam prijazno dovolila deliti delček njune življenjske zgodbe za potrebe natečaja.

Na natečaj je prispelo 77 prijav iz 44 domov.

Z velikim veseljem pa vam sporočamo, da sta bila PAVLA in JOSIP PREKUPEC izbrana med deseterico tistih zgodb, ki so komisijo najbolj nagovorili  ali pa so s svojim načinom življenja v domu na nek način izstopali oziroma navduševali. Njuna zgodba je objavljena v junijski prilogi dela (super 50) in v slovenskih novicah.

Zato vas vljudno vabimo, da tudi vi oddate svoj glas, saj se sedaj začenja drugi del glasovanja v natečaju super senior – glasovnice lahko izrežete iz časopisa slov. Novice ali dela in jih izpolnite ter glasujete za zakonca PREKUPEC in pošljete na naslov uredništva Delo d.d. ali pa uporabite za oddajo glasov spletni dostop: http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/bivanje/glasujte-za-zgodbo-ki-vas-je-najbolj-navdusila, kjer je prav tako prestavljenih vseh deset zgodb finalistov.

 

Zakoncema PREKUPEC za ta uspeh iskreno čestitamo, vse vas pa vabimo, da do konca natečaja glasujete zanju, da bo uspeh še bolj žlahten.

Hvala vam!
   
« nazaj

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

Novinarska konferenca ob zaključku projekta Demenca med nami

V Domu starejših Šentjur je v torek 6.11.2018 potekala novinarska konferenca ob zaključku izjemno uspešnega in v lokalno okolje usmerjenega projekta Demenca med nami – programa izobraževanja in osveščanja za obvladovanje demence. Projekt je izvajal Dom starejših Šentjur skupaj s konzorcijskimi partnerji: Splošno bolnišnico Celje, Zdravstvenim domom Celje, Centrom za socialno delo Enota Šentjur pri Celju, Društvom upokojencev Šentjur, Spominčico Šentjur, Zdravstvenim domom Šentjur in Šmarje pri Jelšah ter Pegazovim domom Rogaška Slatina.

Projekt, ki je potekal od poletja 2017 do novembra 2018, so vsi partnerji označili kot izjemno uspešen in učinkovit, saj ga je v obeh modulih (za strokovno in za laično javnost) obiskalo nekaj manj kot 1500 udeležencev. V modulu za strokovno javnost je bilo izvedenih 32 predavanj in 17 delavnic, pri izvedbi je sodelovalo 31 različnih predavateljev, strokovnjakov. V modulu za laično javnost pa je bilo izvedenih 26 predavanj in 9 delavnic, ki jih je izvedlo 34 različnih predavateljev, strokovnjakov. 

» podrobnejše